Acton Linear Roadshow 2017

Acton Roadshow byder på 3 førende leverandører inden for lineær teknik, og en konkurrence hvor alle har mulighed for at deltage i lodtrækningen om nogle fede præmier!!

Vi kører Danmark rundt i uge 34 (Man-tir er vi på Sjælland / ons-tors er vi i Jylland / Fre slutter vi på Fyn)

Acton Linear Roadshow er en mobil "mini-messe" på godt 65 m2.

I uge 34 kører Acton Linear Roadshow i hele Danmark (Stopper hos udvalgte kunder)

Det sker på Roadshowet

Roadshowet byder på 3 førende leverandører inden for lineær teknik, repræsenteret af leverandørerne selv, derudover stiller Acton A/S naturligvis med personale på hele turen.

De udvalgte kunder får her mulighed for at se de nyeste produkter og løsninger fra vores 3 leverandører. Endvidere får de mulighed for at se udvalgte fysiske produkter, samt deltage i et kortere seminar omkring lineær teknik fra IKO (20 min.) sidst på hvert stop.

Herudover vil de udvalgte kunder få mulighed for at få en snak/præsentation, der dækker netop deres behov igennem god dialog med teknikere fra både Acton A/S og repræsenterede leverandører.

Lyder ovenstående spændende, og kunne du godt tænke dig at Roadshowet kiggede forbi din virksomhed til næste år, så send en mail på roadshow@acton.dk med Roadshow 2018 i emnefeltet.

I mailen må du gerne skrive inden for hvilke områder (eks. lejer, smøring, lineær teknik etc.) du gerne ville vide mere om, samt navn på din virksomhed, adresse, kontaktperson, antal ansatte, kernekompetencer (hvad beskæftiger I jer med) og et cirka estimat på hvor mange af jeres medarbejdere der ville deltage på Roadshowet. Der ud over må du gerne skrive et par linjer om jeres motivation for at I gerne vil have besøg af Acton Roadshow.

Bemærk!! Deadline for forespørgsler vedrørende Acton Roadshow er d. 31/12-2017.

Konkurrencen

Vi har lige godkendt designet på Acton Linear Roadshow, så du kan nu se den på tegningen ovenfor.

Vi starter på Sjælland hvor vi kører mandag og tirsdag, onsdag og torsdag kører vi i Jylland, og fredag slutter vi af med at køre på Fyn.

Hvis du ser vores Roadshow enten på vejen, kørende over en bro, under en bro, eller måske holdende ved et transportcenter - Ja uanset hvad, så tag et billede og send til roadshow@acton.dk og skriv "Spottet" i emnefeltet, herefter finder vi de 3 bedste billeder, og trækker lod imellem dem om hvem der kommer nr. 1, 2 og 3. (hvis du ønsker at deltage i konkurrencen, så husk at skrive navn, email adresse og hvor billedet er taget i mailen når du sender dit billede)

1. Præmie - En dag som racerkører på Jyllandsringen

2. Præmie - Pilot for en dag (Roskilde eller Århus)

3. Præmie - En tur i en helikopter (Roskilde, Odense eller Århus)

Vinderne får direkte besked i uge 37.

Ved indsendelse af billede på roadshow@acton.dk overgår ophavs- og brugsretten til billedet til Acton A/S.

Roadshow